GAF gjennomfører oppkjøpet av Icopal

04.04.2016

icopal-gaf Blir verdens største produsent i taktekkingsbransjen

PARSIPPANY, USA – 4. april 2016
GAF, Nord-Amerikas største taktekkingsprodusent, kunngjorde i dag at de har gjennomført oppkjøpet av Icopal for ca. 1 milliard euro. Icopal er en ledende europeisk produsent av taktekking og andre vanntettingsprodukter. Transaksjonen gir GAF en fremragende plattform for vekst i taktekkingsbransjen både i USA og Europa.

Jim Schnepper, GAFs Executive Vice President of Sales, blir President og Chief Executive Officer i Icopal, GAFs europeiske driftsavdeling. Tom Anderson, som i dag er GAFs Senior Vice President of Planning & Supply Chain Management, blir Chief Operating Officer. GAF og Icopal får til sammen 6 500 ansatte og en omsetning på nær 4 milliarder dollar i mer enn 80 land.

«GAF og Icopal har kulturer som passer godt sammen og vi har et felles fokus på produksjonskvalitet, god kundeservice og innovasjon. Icopal har mange ledende merkevarer innenfor taktekking, og vi gleder oss til å sammen skape enda mer verdi for våre kunder fremover», sier Bob Tafaro, President og CEO i GAF.

Moelis & Company har vært finansiell rådgiver for Standard Industries, GAFs moderselskap, og Sullivan & Cromwell har vært juridisk rådgiver for denne transaksjonen.

Om GAF
GAF ble grunnlagt i 1886 og er den største taktekkingsprodusenten i Nord-Amerika, med ca. 3000 ansatte og 29 produksjonsanlegg. Selskapets produkter omfatter en bred portefølje med skrånings- og taktekkingsløsninger, som støttes av et omfattende nasjonalt nettverk av anleggssertifiserte entreprenører. For mer informasjon om GAF, gå til www.gaf.com.
 


IcopalTak.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
icopaltak-web-backgorund