Vil du jobbe på Norges mest spennende tak?

26.07.2021

 DSC09973 kopi

IcopalTak er kjente for å levere høy kvalitet, og vinner mange av de største prosjektene i landet. Oppskriften er motiverte og lærevillige taktekkere med stor kjærlighet for faget. Er du en av dem? 

Kompetanse på flate tak og membrantekking er i vinden, og IcopalTak vokser i takt med økende etterspørsel. Våre taktekkere er ofte førstevalget på store prosjekter hvor taket skal gjenspeile høy kvalitet på både materialer og håndverk. 
– Det er stas at våre taktekkere er kjente for å levere robuste kvalitetsbygg. Dette ryktet gjør at vi vokser, og nå trenger vi flere dyktige taktekkere som er opptatt av å levere tak de er stolte av, sier Malin Bryntesson, som leder IcopalTak.

– Er det én ting taktekkerne våre er enige i, er det at vi aldri kompromisser på kvalitet. Det gjelder uansett om vi tekker tak på en garasje, en boligblokk eller et næringsbygg.

Våre taktekkere kjennetegnes av at: 

  • De har en kjærlighet for faget, som gjør at de alltid leverer et sluttresultat de er stolte av. 
  • De setter seg mål, og er motiverte for å nå dem. 
  • De jobber godt i team sammen med andre, og deler gjerne kompetansen sin med andre.

Kjenner du deg igjen? Vi ansetter nå minst 17 taktekkere. Søk her 


Icopal velges til de største og mest komplekse prosjektene

I Icopal har vi flere tiårs erfaring med et av de sterkeste taksystemene på markedet, Icopal 2-Lag. Systemet velges gjerne på nybygg hvor kravet til mekanisk innfesting er svært høyt, og takflaten skal fungere som en terrasse, hage eller parkeringsplass. 

– I Oslo står vi for eksempel for taket på Deichman Bjørvika, et signalbygg i byen. Her har våre flinke folk tekket 2600 kvadratmeter tak med det luftrensende takbelegget Noxite. Dette taket renser luften ved hjelp av sol, vind og regn hele takets levetid, sier Bryntesson.

I hovedstaden har IcopalTak i tillegg bygd en takterrasse på 1.300 kvadratmeter på prosjektet Eufemias hage. Takterrassen fungerer som en grønn lunge for beboerne, og inneholder vegetasjon fra øyene i Oslofjorden. Lignende prosjekter ser de mer av i hele landet.

– Kompetanse om hvordan takflaten kan fungere som et miljøtiltak eller en grønn lunge blir bare viktigere og viktigere i et samfunn hvor utslippene skal ned. Samtidig er det viktig å utnytte takflaten smart i byområder hvor det bygges tettere, sier Bryntesson.


Hele Norge som arbeidsplass

icopal tak arbeidsplass gående

IcopalTak har åtte avdelinger i Norge, og sørger for at disse deler erfaringer og kompetanse. Med kollegaer over hele Norge kan også taktekkerne være trygge på at det alltid er nok å gjøre. 

– Dersom det er rolige perioder på din avdeling, kan du leies ut til en annen avdeling i en kortere periode om du ønsker. For oss er det viktig å tilrettelegge for eventyrlystne taktekkere som ønsker å se mer av Norge eller Norden. Det er en klar fordel å jobbe sammen med andre flinke taktekkere i andre avdelinger, og vi oppfordrer til det når det er mulig, avslutter Bryntesson.

Er du en taktekker som er like opptatt av kvalitet som oss? 
Vi søker 17 erfarne og motiverte taktekkere. Søk her 


IcopalTak.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
icopaltak-web-backgorund