radon-top

Vi sikrer bygninger mot radon

Enkelt å sikre boligen
Det er enkelt og relativt rimelig å sikre seg mot radon ved å legge en radonmembran i grunnen under bygget. Dette kan kun gjøres under oppføring av nybygg.

Icopal Radonsperrer
Radonsperrer og radonbrønner fra Icopal sikrer en effektiv tetting mot gass og fukt fra grunnen. Icopal har fire forskjellige produkter som alle er godkjent fra SINTEF Byggforsk: RMA 1200, RMB 400, Blackline 1000 og Icopal Base. Vi har også alt av tilbehør og er Norges ledende leverandør av radonprodukter.
 

ICOPAL RMA 1200
Icopal RMA 1200 er en 1,2 mm TPO membran som sveises med 100 mm overlapp i skjøt. RMA 1200 legges direkte i byggegropa, noe som gir færre gjennomføringer av ledninger og rør og reduserer risikoen for utettheter.
RMA 1200 kan skreddersys etter ønsket mål og er godkjent i bruksgruppe A og B.
 Icopal-RMA1200-radonsperre
ICOPAL RMB 400
RMB 400 Radonsperre er en tolags LD-polyethylenmembran armert med ekstra sterkt nett av polyestertråder for å gi høy strekk- og rivestyrke. RMB 400 er godkjent i bruksgruppe B og C.
 Icopal-RMB400-radonsperre
Blackline 1000
Blackline 1000 Radonsperre er en tykk LD-polyethylenmembran uten armering. Skjøtes med Icopal Skjøtebånd eller sveises ved hjelp av varmluft eller extrudersveising. Blackline 1000 er godkjent i bruksgruppe B og C.
 Icopal-Blackline1000-radonsperre
Icopal Base Radonsperre
Base Radonsperre er en tykk, fleksibel og sveisbar asfaltmembran. Sveises med varmluft eller åpen flamme. Denne sperren er ideell å bruke når det er kuldegrader under legging. Icopal Base Radonsperre er godkjent for montering i bruksgruppe A, B og C.
 Icopal-base-radonsperre
    IcopalTak.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
    icopaltak-web-backgorund