service-og-vedlikehold-top

Hvorfor trenger jeg en service- og vedlikeholdsavtale til mitt flate tak?

booking    loginn


Flate tak er billige å vedlikeholde og dyre å reparere. Derfor tilbyr vi service- og vedlikeholdsavtaler som sikrer regelmessige befaringer og kunnskap om tilstanden på taket som skal forvaltes. Det gir et trygt tak som tåler mye vær over lengre tid.


Kunnskap om tilstanden på taket og råd om smart vedlikehold fjerner bekymringer for uforutsette større kostnader, og ubehagelige lekkasjer som kan gi store konsekvenser. Vi lever i en tid med barskere og våtere klima, og taket merker dette mest. Dette øker behovet for jevnlig ettersyn fra fagkyndige personer som gir deg god kunnskap om tilstanden til byggets viktigste fasade. Byggeier får trygghet og lavere kostnader over tid, vedlikeholds- og driftsansvarlig får kunnskapen som gir smartere beslutninger.

Et samarbeid med Norges mest erfarne takspesialister gir trygghet og lavere kostnader. Bestill en uforpliktende og kostnadsfri befaring her.

På taket kan større skader fort medføre mange millioner kroner i utbedringer. Oppdager man derimot skadene tidlig, kan reparasjonene beløpe seg til mindre summer som knapt merkes på driftsbudsjettet. Vedlikeholdsavtaler er for de med bevisste og ansvarlige eierskap til sine eiendommer. Våre inspeksjoner (gjerne to ganger i året) gir grundig dokumentasjon, anbefalinger som gir trygghet og lavere kostnader, og vissheten om at lover, krav og regler følges.

Markedets fremste eksperter
Våre fagfolk har lang erfaring med å dokumentere tilstanden på flate tak. De følger en standard basert på erfaringer og kunnskap høstet fra titusenvis av næringsbygg over hele landet. De viktigste verktøyene er grundige sjekklister, fuktmålere, utstyr for termografering, og alt annet som er nødvendig for å fastslå tilstanden på taket. Vi utfører også enkle vedlikeholdsoppgaver på takflater og ved sluk, renner og nedløp. Vedlikeholdsekspertene har fagbrev i taktekking, gjerne mer enn ti års erfaring som taktekkere, sertifikat i varme arbeider, opplæring i termografering, opplæring og utdannelse innen sikkerhetssystemer på taket, samt opplæring innen og erfaring med proaktivt vedlikehold.

Icopal anbefaler en inspeksjon i året for tak med tekking som er under seks år. For tak som er eldre enn seks år, er det fornuftig med inspeksjoner hver høst, og hver vår. Ved mistanke om skader eller særlig slitasje kan det være klokt med ekstra befaringer.

Jevnlige inspeksjoner gir:
• Tryggere tak som holder lenger
• Færre bekymringer
• Lavere kostnader over tid
• Fravær av negative overraskelser på taket (forårsaket av slitasje over tid)
• Større avkastning på investeringene i egen eiendomsmasse
• Visshet om at man møter alle lover, krav og regler på taket

Etter hver inspeksjon mottar man en tilstandsrapport som dokumenterer tilstanden på taket.

IcopalTak.no bruker cookies for å sikre deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Les mer om vår bruk av cookies her.
icopaltak-web-backgorund